Winterkleding trends 2020/2021

Het winterseizoen staat weer om de hoek. Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe kinderkleding trends? Lijkt de nieuwe trend op de afgelopen jaren? We gaan het zien!

Winterjassen

De voorspeling van de nieuwe winterjassen trend zijn herkenbaar, maar ook verrassend. De jongens winterjas trend is bijvoorbeeld erg herkenbaar en voor veel mensen niks nieuws. Maar we gaan hem toch nog even bespreken. De kleuren die populair zullen zijn zijn; donker blauw, grijs, leger groen en zwart. Qua model gaan we veel skijassen, bomberjacks en windjacks zien. Lekker basic dus! De sjaal, muts en handschoenen worden uitgekozen aan de hand van de kleur van de jas. Alles zal één gehele style creëren. De meisjes winterjas trend is deels herkenbaar en deels verrassend en nieuw. De skijassen, bomberjacks en windjacks zullen erg herkenbaar blijven. De kleuren variëren niet veel vergeleken de jongens. Zo worden de kleuren; grijs, leger groen, donker blauw, zwart en verschillende pastel kleurtjes. De meisjes jassen zijn vaak getailleerd. De accessoires zullen op vrijwel dezelfde manier gekozen en gestyled worden, dus passend bij de kleur van de jas. En dan nu het verrassende! De zachte ‘knuffelberen’ jas zal een hype worden. Zoals de naam het al zegt zullen de kleuren lijken op de vacht van beren, dus licht- en donkerbruin, beige, zwart en wit. De jas zal zowel van de binnen- als buitenkant voorzien zijn van een hele zachte stof. Lekker knuffelbaar dus!

Andere kleding

Over de andere kleding, zoals truien, T-shirts en broeken is nog niet veel bekend. Wel hebben al verschillende merken lookbooks op hun website staan. Deze zouden wel eens goed kunnen voorspellen wat er de aankomende periode in de winkel te zien zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *