Wat neem je op vakantie mee voor je kinderen

Wanneer je met de auto op vakantie gaat is het redelijk makkelijk om een koffer of tas in te pakken voor je kinderen. Dit wordt al een stuk moeilijker als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Wanneer je nog een baby hebt moet je ook al meer spullen meenemen zoals luiers en voeding. Het allerbelangrijkste is dat je de paspoorten niet vergeet. Check dus altijd dubbel of je zo ook echt bij hebt. Mail een kopie van je ID naar jezelf. Mocht deze worden gestolen dan wordt het makkelijker om de ID te vervangen. Zorg er in je handbagage voor dat je pasje van de zorgverzekering er in zit en eventueel wat extra kleding mocht je koffer later aankomen op het vliegveld, dan heb je in ieder geval nog een setje schone kleren voor jezelf en de kinderen. Het belangrijkste is natuurlijk dat het favoriete speeltje of knuffel niet wordt vergeten

Een grote fout

Een fout die veel wordt gemaakt is dat we denken dat we bijna alles mee te moeten nemen. De hagelslag, koffie of 5 paar schoenen hoef je niet mee te nemen. Kies bewust en gericht. Vaak kan je op de plek van bestemming vaak alles wel aanschaffen wat je nodig hebt. Leg alles wat je mee wilt nemen op bed neer en vraag je dan af wat fundamentele spullen zijn die echt mee moeten. Daarna ga je keuzes maken.

Welke kleding neem ik mee

Zorg dat de basics onderling met elkaar combineren en neem een of twee favoriete kledingstukken mee. Bij kinderkleding merken van hippemensjes.nl heb je volop keus in makkelijk zittende kleding voor kinderen. Bezuinig vooral niet op ondergoed, sokken en badkleding. Neem voldoende babykleding voor meisjes en jongens mee. Zij worden snel vies. Kies voor comfort en donkere kleuren hier zie je het vuil minder snel op. je weet nooit zeker wat de temperatuur is onderweg. Kies dan voor laagjes. Krijgt je het warm dan trek je wat uit. Kinderen worden ook snel vies het kan dan ook handig zijn als reserve kleding. 

Op zoek naar een onesie kind?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *