Lingerie die past bij jou

Iedere vrouw heeft andere wensen wanneer het aankomt op de perfecte lingerie. Sommige vrouwen dragen het puur voor hun partner, maar veel vrouwen dragen het ook vooral omdat zij het zelf mooi vinden. Vrouwen geven namelijk aan dat zij zich in mooie lingerie heel zelfverzekerd voelen. Toch is niet iedereen fan van de ‘standaard’ combinatie bh met slip. Er is natuurlijk ook meer lingerie, zoals bijvoorbeeld een catsuit

Soorten lingerie 

Vrouwen kiezen als dagelijkse lingerie vaak voor de simpele soorten lingerie. Denk hierbij aan een bh in combinatie met een slip of string. Voor de dagelijkse lingerie is comfort het belangrijkst. Het moet lekker zitten wanneer je er de hele dag in moet werken. Voor de avonden en voor in de slaapkamer mag het voor veel vrouwen wel vaak wat uitdagender. Zo is er eerder gesproken over de catsuit. Dit pak is van kant en aansluitend aan het lichaam. De gehele catsuit schijnt ook door. Je hebt dus iets aan, maar laat eigenlijk niet veel aan de verbeelding over. Dit kan voor je partner heel spannend zijn. Daarnaast is er ook de keuze voor een babydoll setje. Dit setje bestaat uit twee delen. Het eerste deel is de top. Het is eigenlijk een soort hemdje wat aansluit bij de borsten en wijder valt bij de buik. Er zijn modellen met bedekte borsten maar je kunt ook kiezen voor een model wat alles laat zien. Het tweede deel van het setje is de string, die natuurlijk past bij het bovenstukje. Een babydoll setje is toch net even wat anders en wat spannender voor in de slaapkamer. Tot slot is er ook nog een body. Dit kun je eigenlijk zien als een soort badpak, maar dan voor lingerie. Ook hierbij kun je kiezen voor een variant met bedekte delen of voor een variant die al een hoop laat zien.

Geen goed of fout

Wanneer je op zoek bent naar passende lingerie is er eigenlijk geen juiste of verkeerde keuze. Het is belangrijk dat de lingerie past en prettig zit. Daarnaast is het super belangrijk dat jij als vrouw je prettig voelt in de lingerie die je draagt. Wanneer dit namelijk het geval is, zal je dit ook uitstralen. Natuurlijk is het mooi meegenomen als je partner het ook mooi vind wat je aan hebt. Toch zal je partner het nog mooier vinden als jij straalt in jouw lingerie. Kies dus lingerie die bij je past en waar jij je prettig in voelt, dan zal je partner het altijd prachtig vinden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *