Hoe maak je shoppen leuk voor mannen

Wij vrouwen vinden shoppen natuurlijk geen straf, al hoewel mannen daar een hele andere mening over kunnen hebben. Mannen kiezen er toch al snel voor om online te shoppen zodat ze niet een hele dag van het weekend hoeven op te offeren. Als het lekker snel kan is dat mooi meegenomen. Toch kan zo’n dagje slenteren door een stad hartstikke gezellig zijn. Zeker als zus of vriendin zijnde is dat juist een leuk dagje weg. Wij geven je wat tips hoe je shoppen toch leuk maakt voor de mannen!

Gericht

Allereerst is het altijd een goed idee om een lijstje maken wat jullie allemaal nodig hebben. Als jullie naar een stad gaan waar jullie vaker komen weet je natuurlijk een beetje wat voor winkels er zijn en waar ze zitten. Zo kan je gerichter shoppen. Als je bijvoorbeeld weet dat je een poloshirt nodig hebt en deze graag wilt aanschaffen bij Tommy Hilfiger, weet je dat je naar de Bijenkorf moet. Daar kan je een poloshirt kopen. Ook kan je alvast een denkbeeldige route bedenken hoe je de stad afgaat en welke winkels je dan al automatisch tegenkomt. Zo ben je ook niet constant van de een naar de andere kant aan het lopen en dat maakt de dag een stuk minder vermoeiend. Dit is niet alleen een goede tip als je met een man aan het shoppen bent. Wij vrouwen komen natuurlijk voor het shoppen, niet voor al die kilometers wandelen.

Pauze

Las genoeg pauzes in. Je kan in de stad genoeg andere dingen doen dan shoppen. Als je er echt een dagje van maakt moet er natuurlijk geluncht en geborreld worden. Dit is vaak een activiteit die je vaak doet met je broer of met je partner, dus dat maakt de dag hartstikke leuk. Als je de heren truien in de pocket hebt, gun jullie dan een lekkere maaltijd zodat je de zoektocht weer kunt voortzetten om opzoek te gaan naar heren jassen

Afsluiten

Het is een feit dat je na een hele dag door een stad slenteren best moe kunt zijn. Je bent met de trein, fiets of met de auto gekomen en dat betekent dat je ook weer terug moet. Sluit de dag dan leuk af met een koffie’tje van de starbucks of een lekker sapje bij juice brothers. Dit soort dingetjes kunnen een vast ritueel worden en dat maakt zulke dagen samen op stap hartstikke leuk en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *