De leukste meisjes kleren

meisjes kleren

Wat is het toch altijd leuk hé, shoppen met jouw kleine meid. Gezellig een bakje koffie doen in de stad, winkels in en winkels uit, passen meten, een lekker lunch en om het af te leren ook nog een ijsje. Daarna naar huis, met volle tassen, waarna jouw meisje haar eigen mode-show houdt voor de familie. Des te leuker is het als die mode-show wordt gegeven in trendy meisjes kleren. Maar wat zijn eigenlijk de trends van dit moment?

meisjes kleren

 De biker look

Deze trend gaat niet in op een specifiek item, maar een volledige outfit, namelijk; de biker outfit. Wat maakt een outfit nu biker-proof? Wat dacht je van een stel stoere zwart lederen boots, in combinatie met een lichte spijkerbroek, met daarop een wit t-shirt en om het af te maken een lederen biker-jasje. Een complete look, geheel volgens de trend. Het leuke van deze look is dat alle onderdelen die deze look creëren ook los van elkaar enorm leuk en trendy zijn. Bovendien kun je deze onderdelen simpel in vrijwel elke stijl integreren/combineren, waardoor het vast ook bij jouw meisje past.

 Pastel? Dacht het wel!

Een andere trend op dit moment is de kleur pastel. Ook niet geheel vreemd natuurlijk, want deze kleuren zijn zowel leuk in de winter als in de zomer, wat het een echte must-have maakt voor ieder zijn kleding-kast.

 Flower-Power

Een andere trend die momenteel in opkomst is, is flower-power. En nee, niet het bloemetjes patroon, maar items waarin/waarop een bloem is verwerkt. Denk hierbij aan een geborduurde bloem op de broekzak of een palletten bloem op een t-shirt, maar ook een leuke broche op een trendy spijkerjasje, valt binnen deze trend.

 Flared Pants

Weet je nog dat je vroeger deze broeken vrijwel elke dag droeg? Nou, ze zijn terug van weg geweest, ook op het gebied van meisjes kleren. Je hebt ze in stoffen uitvoering, met printjes, effen, ribfluweel, van spijkerstof, etc. Je hebt ze dus in allerlei soorten en maten en met een leuke sneaker of een stoere bikerboot eronder, is jouw kleine meisje de trendsetter op het schoolplein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *