Article Title: De trouwpak trends voor 2021

trouwpakken

Fluweelzachte mannen trouwpakken

Een steeds populairder wordende optie onder bruidegoms, kleurrijke fluwelen trouwpakken maken zijn ronde, vooral voor bruiloften die plaatsvinden in het voor- en najaar. Het brede scala aan verschillende kleuropties voor fluwelen jassen en pakken, samen met het moeiteloze quotiënt dat perfect past bij een standaard zwarte broek voor een klassieke bruidegomlook, maakt het een perfecte keuze. Bruidegoms die het niet prettig vinden om complete fluwelen mannen trouwpakken te dragen, kunnen de bruidegomkleding aanvullen met een fluwelen vlinderdas of een vintage fluwelen bruidegomstropdas.

trouwpakken

Kleurrijk

2021 staat in het teken van gedurfd en avontuurlijk gevoel voor mode. Om het gevoel van eenheid en overleving te vieren, kunnen heldere kleurenflitsen zich nergens verbergen in de bruidegomtrends van 2021. Van pasteltinten zoals lila en mintgroen tot gedurfde kleuren zoals zilver en goud, modieuze bruidegomkleding verandert in gedurfde, heldere en gedurfde kleuren. We verwachten ook hete en modieuze bruidegoms in sierlijke en donkere tinten zoals marineblauw, rood, mandarijn en bordeauxrood. De liefhebbers van eigenaardigheden en onconventionele, trendy bruidegoms experimenteren met een divers kleurenpalet als het gaat om hun bruiloftskleding, omdat ze vinden dat de klassieke zwarte en grijze trouwpakken als koekjesmessen waren die nooit hun unieke persoonlijkheden en gevoel mochten uitdrukken en demonstreren van de mode.

Accessoires

De lijst met bruidsaccessoires lijkt misschien eindeloos, maar er zijn unieke en trendy bruidegomaccessoires die in 2021 rondes gaan maken die bruiden misschien naar een hoger niveau tillen. Of je nu een formele en traditionele bruidegom bent of een onconventionele en eigenzinnige, er zijn veel manieren om je bruidegomlook te accessoriseren die een excentrieke wow-factor kunnen zijn. Laat je fantasie de vrije loop en breng vlinderdassen en excentrieke stropdasontwerpen aan om te spelen die de hele bruidegom er perfect uit laten zien en niet botsen of opvallen als een pijnlijke duim. Kies een stijlvolle riem of kleurrijke reversspeldjes met patroon om je look af te maken, of fleur het klassieke trouwpak op met felgekleurde manchetknopen. Er zijn ook aanpasbare bruidegomaccessoires die kunnen worden gebruikt als een symbool van iets dat echt iets voor jou en je liefde betekent. Felgekleurde bretels voor grooms en groomsmen zijn ongelooflijk modieus en ook tijdloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *